Ini Remedy batu hempedu Asli Boleh Membantu Anda Elakkan Pembedahan Pundi hempedu

Ini Remedy batu hempedu Asli Boleh Membantu Anda Elakkan Pembedahan Pundi hempedu

Merawat batu karang keras? Bergantung siapa anda bertanya. Doktor anda mungkin akan memberitahu anda rawatan adalah untuk mengambil pundi hempedu anda, pembedahan yang kos kira-kira $ 20,000. Sebaliknya, semakin ramai orang kini mempunyai kejayaan dengan ubat semula jadi yang mudah untuk merawat batu karang mereka.

Baca artikel ini untuk mengetahui mengapa ia lebih baik untuk menjaga pundi hempedu anda, dan belajar tentang beberapa mudah - ubat semula jadi anda boleh menyediakan diri anda - dan berkesan.

Pertimbangkan batu karang Remedy Asli Sebelum anda membuat keputusan untuk Pembedahan

Saya telah membantu ramai orang yang telah dijadualkan pembedahan pundi hempedu mereka. Mereka cuba ubat rumah batu hempedu saya dan mampu untuk benar-benar membatalkan pembedahan pundi hempedu mereka.

Ramai orang-orang tidak benar-benar mengetahui apa yang terlibat dalam pembedahan pundi hempedu, juga dikenali sebagai cholecystectomy. Lebih daripada setengah juta rakyat Amerika menjalani pembedahan ini setiap tahun.

Namun kebanyakan pesakit tidak sepenuhnya mengenai kesan-kesan sampingan pembedahan ini.

Kajian telah mendapati bahawa orang yang mendapatkan pembedahan pundi hempedu adalah lebih berisiko kemudian mengalami kolon dan usus kanser. Dan kemudian ada hakikat bahawa kira-kira separuh daripada pesakit juga akan melalui cirit-birit jangka panjang dan muntah-muntah selepas pembedahan.

Jadi mengapa tidak anda melihat ke dalam lulus batu karang anda secara semulajadi dengan ubat semulajadi yang mudah?

Pemulihan semula jadi untuk merawat batu karang

Anda boleh mengelakkan pembedahan dengan menggunakan beberapa tips berikut. Malangnya, kebanyakan doktor akan gagal untuk membawa kepada perhatian anda.

1. Menghilangkan tinggi lemak dan makanan tinggi kolesterol daripada diet anda selama seminggu keseluruhan. Ini termasuklah apa-apa makanan berasaskan haiwan, seperti produk susu dan daging. Makanan berlemak juga tinggi kandungan lemak dan kolesterol.

2. Serat dan bran boleh membantu mengepam organ-organ pencernaan anda, yang membawa kepada kurang sakit pundi hempedu. Untuk minggu pertama, makan banyak buah-buahan, sayur-sayuran, dan dedak oat.

3. Dapatkan dos yang mencukupi Vitamin C, juga dikenali sebagai asid askorbik. Vitamin C boleh membantu menjadikan kolesterol ke dalam hempedu. Anda mahu ini berlaku, kerana kebanyakan batu karang anda mempunyai banyak kolesterol dalam mereka. Mendapat kira-kira 1000 mg Vitamin C tiga kali setiap hari.

4. Mengurangkan toksin di dalam badan anda. Ini akan membantu mengepam batu karang anda juga. Gabungan ini telah bekerja untuk ramai orang: Lecithin (1200 mg dua kali sehari), minyak flaxseed (2 sudu teh sehari), dan Taurina (1 gram dua kali sehari).

Apa yang The Remedy Best batu hempedu Asli?

Sekarang anda tahu bagaimana untuk memulakan rawatan di rumah alternatif anda, soalan itu ...

Apakah cara terbaik untuk membersihkan organ-organ saya dan lulus batu karang saya secara semulajadi?

Terdapat, langkah-demi-langkah penyelesaian mudah yang melibatkan beberapa bahan yang anda boleh membeli dalam perjalanan anda yang seterusnya ke pasar raya. Ketahui kini mengenai ini dijamin untuk bekerja Remedy batu hempedu Home.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar